Eläinkulma - Lemmikkieläinruokien ja tarvikkeiden erikoisliike

mat_bild

Eläinkulma

Jo nuorena niin Eva kuin Anna olivat kiinnostuneita eläimistä. Lapsuuskodin bokseri Tiina tutustutti heidät koiranhoitoon 70-luvun alkupuolella.

Anna hankki ensimmäsensä Labradorin Noutajansa vuonna 1987. Niitä hän sitten kasvatti 7 pentueen verran. Taloon tuli myös saluki pentu vuonna 1993. Saluki pentueita on ajan saatossa tullut neljä. Tällä hetkellä talosta löytyy kahden salukin lisäksi pieni Italialainen Vinttikoira sekä kaksi Orientaalista Pitkäkarvaista kissaa. Perheeseen on vuosien aikana kuulunut akvaariokaloja, kaneja, ja eri kissoja.

Eva hankki kolmen lapsen jälkeen ensimmäisen oman koiransa vuonna 1987. Tanskandoggi tuli silloin perheeseen ja ensimmäinen pentue syntyi vuonna 1990. Tämän jälkeen syntyi vielä kahdeksan pentuetta lisää, yhteensä 58 pentua.
Hänen miehensä Henrikin agilityharrastus alkoi tanskandogin kanssa ja nyt kun perheeseen vuonna 2007 tuli Iso Villakoira niin kilpailulisenssikin on hankittu.
Villakoiran ja parin kurssin myötä niin myös Evan trimmaustaito kasvoi.

Olemme myös osallistuneet koiramme kanssa juoksu ja tottelevaisuus kiplailuihin sekä ulkomuotonäyttelyihin. Kasvateista moni on saavuttanut valion arvon.
Nyt emme kuitenkaan muutamaan vuoteen ole kasvattanut yhtään pentuetta.

Nyt olemme saaneet tehdä töitä myös harrastuksemme parissa kun olemme eläintarvike liikkeessä töissä. Anna syksystä 2008 ja Eva tuli mukaan muutaaman kuukauden myöhemmin.
Yhteinen unelmamme toteutui kesäkuusta 2010 jolloin meille tarjoutui mahdollisuus jatkaa omina yrittäjinä.
Silloin syntyi Eläinkulma Oy ja viralliset avajaiset olivat 1/7 2010.

 

  anna_eva
Anna ja Eva